Weer een maand voorbij!

Afgelopen week mocht ik aanwezig zijn bij de officiële opening van de Johan Cruyff University; nu is Johan een legende… Wat kan een situatie snel veranderen. Ik heb ook weer hele leuke dingen gedaan, nieuwe mensen ontmoet en super lekker getraind.

Ik zit al bijna driekwart jaar op het JCU maar afgelopen vrijdag was de officiële opening in het Wibautshuis in Amsterdam en ik mocht daarbij zijn! Weliswaar was ik als student om hulp gevraagd voor het goed laten verlopen van die dag, ook mocht ik een presentatie houden voor alle docenten van het JCU in Nederland. Super leuk! Weer een momentje om mijn verhaal te laten horen én te oefenen met presenteren, handig dacht ik zo. Een overvloed aan mooie reacties, tips en tops hebben mij weer veel goeds gedaan! Dank zij deze dag heb ik weer veel nieuwe contacten gelegd die mij zeker weer helpen een stapje in de goede richting te zetten. Waar al dat netwerken toch niet goed voor is :).

Afgelopen donderdag ben ik afgereisd naar Oostenrijk om te trainen met Reini (fysieke trainer), mijn teamgenoten weer even te zien en bij te praten met iedereen! Het einde van het seizoen nadert ook voor hen, maar toch wordt er nog volop geskied: de laatste wedstrijden van het seizoen. Ik ben jaloers… maar goed het geeft me ook heel veel energie en zin om zelf weer te skiën. Komende week begint week 18 van de revalidatie. Dat zegt natuurlijk niet zoveel maar ik moet zeggen het voelt goed. Ik train nu bij Sportfysio Leiden en het gaat zoals verwacht super. Misschien klinkt het al een beetje saai: ‘het gaat altijd maar goed’ maar dat gaat het ook echt! Het is lastig om in detail uit te leggen hoe een revalidatie gaat, en bovendien is het ook voor iedereen anders, maar ik voel me gewoon top. Het is nog even wachten tot ik mag skiën maar ik ben al aan het aftellen! Nog maar iets meer dan 2 maanden en dan is er al een half jaar om. Dat is toch bizar?! De tijd gaat zó snel… Apart toch? Ik kan me de operatie nog herinneren als de dag van gister. Wanneer ik precies ga skiën is nog niet duidelijk, dat zie ik tegen die tijd wel! Het aftellen is in ieder geval al een stap in de goede richting :).

De laatste weken heb ik verschillende seminars bijgewoond van Beyuna. Beyuna is een merk wat 100% natuurlijke voedingssupplementen maakt. De producten zijn uniek en een zeer goede aanvulling op je dagelijkse voeding. Zowel voor topsporters als voor ieder ander kunnen voedingssupplementen veel toevoegen. Je voelt je energieker, vrolijker en vitaler én dat 100% natuurlijk. Beyuna heeft een trainingscentrum in Hoofddorp waar elke week seminars worden gegeven en iedere keer een ander item aan bod komt, onwijs interessant en heel leuk! Op dit moment ben ik ook distributeur, dus voor de geïnteresseerde: je kunt een kijkje nemen op www.floor.beyuna.com. Voor meer informatie kan je mij altijd contacten!

In deze nieuwsbrief lezen jullie verder over de sponsoring van Autohaag Zeeuw. Ik heb inmiddels al een paar duizend kilometer afgelegd en wat rijdt die Renault Clio lekker! Ook dit keer ben ik weer veilig aangekomen in Oostenrijk, wat toch altijd weer fijn is. En ik kan nu al zeggen dat ik niet meer zonder kan. Dankbaar ben ik zeker, Autohaag Zeeuw kwam als geroepen. Maar wat bewoog hen tot deze sponsoring? Dat lees je in dit nieuwsitem.

Ook stond ik afgelopen week in de Oegstgeester Courant met een stukje over mijn droom. Dankzij mijn sponsor van het eerste uur, Graal Makelaardij, kreeg ik weer publiciteit. Voor de niet Oegstgeesters onder ons of gewoon als je het nog niet hebt gelezen klik hier voor het artikel!

De komende tijd ga ik weer gestaag verder met mijn bezigheden. Begin april heb ik de eerste bijeenkomst van ‘Talent Centraal’. Een nieuw concept wat talent wil laten groeien tot succes. Ik ben erg benieuwd wat het precies is en wat het gaat worden, ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Als ik terug kom uit Oostenrijk heb ik gelijk tentamens die ik natuurlijk goed ga maken (hoop ik) en komt de fandag van 2016 er aan! Achter de schermen gaat alles ook gewoon door en zijn we al volop bezig met het komende skiseizoen. Wie weet wat het allemaal brengt.

Ik zit in ieder geval lekker in mijn vel en heb er alle vertrouwen in. Ik wens jullie voor nu nog fijne paasdagen en tot over een paar weken!

Ik houd jullie op de hoogte via Facebook en Twitter! 

Liefs,

Floor