Supporter & Sponsor

Are you ready to muscle up?

Wil jij samen met mij mijn weg naar de top bewandelen en deel zijn van mijn succes? Support mij! Welk bedrag je ook bijdraagt, daar wil ik je nu al voor bedanken!

Topsport is als een puzzel: alle stukjes bij elkaar vormen het complete plaatje. Zowel technisch, fysiek als mentaal moet alles kloppen maar ook de materialen, trainers en begeleiding moeten een klik met mij hebben. Ik ben bereid alle kansen die ik krijg aan te grijpen om dit plaatje compleet te maken maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Het verbindende stukje van de puzzel is geld. Het reizen, de trainingen, wedstrijden, materialen en andere bijkomende zaken kosten veel geld.

Supporter of Sponsor, door lid te worden van mijn fanclub ‘Friends, Fans & Floor’ steun je mij bij het verwezenlijken van mijn ambities. Niet alleen vanwege de financiële steun die dat oplevert, maar juist ook om te weten dat mensen mij echt willen helpen om dit unieke doel te bereiken – de Olympische Winterspelen. Want daar ligt mijn passie!

Hieronder tref je meer informatie aan over hoe je supporter of sponsor kunt worden. Voor eventuele vragen kun je altijd terecht bij stichting S4G via: ski@floorvanameyde.com. Ontzettend veel dank voor jouw steun!

SUPPORTER

Wil jij samen met mij mijn weg naar de top bewandelen en deel zijn van mijn succes? Support mij dan! Je kunt je bijdrage overmaken naar rekening NL 55 RABO 0185235891 ten name van Stichting Skiing 4 Gold (vermeld niet alleen je naam maar óók je mailadres in de omschrijving, wij kunnen je dan de nieuwsbrief toesturen).

SPONSOR

Herkent jouw bedrijf zich in mijn passie, ambitie en drive, laat mij dan de naam van jouw bedrijf uitdragen! Neem contact op via ski@floorvanameyde.com en stichting S4G laat je graag weten wat de diverse sponsormogelijkheden zijn.

 

Deze sponsoren gingen je al voor!