Ready, set, go!

MSXJ1168P1070346

De zomer is voorbij gevlogen; hoogste tijd om jullie weer eens bij te praten!

Na de laatste nieuwsbrief die ik jullie in mei stuurde stond al snel de fandag voor de deur. Jeetje, wat een toffe dag was dat! De kids hebben lekker kunnen skiën, supporters, vrienden, familie en sponsoren genoten van een hapje en een drankje en het was ook nog eens goed weer; beter kon ik het niet wensen. Ik heb alle aanwezigen persoonlijk kunnen bedanken voor hun onvoorwaardelijk support en Jessica Gal hield ook nog een mooi praatje als ex-topsporter. Een paar dagen later was ik weer in SnowWorld te vinden,

ditmaal voor een fotoshoot.  SnowWorld bestaat 20 jaar en om dat te vieren geven zij een exclusief magazine uit waar ik in zal staan! Het was een leuke maar zware dag,  fotomodel zijn is toch wel even iets anders dan top-skiester ;). Daarna ben ik weer twee weken in Oostenrijk geweest om lekker te trainen. Vervolgens nog  een paar dagen in Engeland geweest. Eind juni was het tijd om mijn eerste studiejaar af te ronden en met succes: ik heb mijn Propedeuse gehaald, yes!

 

De zomer verliep verder eigenlijk vrij rustig. De eerste weken van juli had ik nog wat kleine tegenslagen te verduren maar daarna  ging het weer snel de goede kant op! Afwisselend bevond ik mij thuis in Nederland en in de bergen in Oostenrijk. Met het heerlijke weer en de warme temperaturen kon ik optimaal trainen, super fijn! Beetje bij beetje voelde ik dat ik nóg sterker, stabieler en beter werd op alle fysieke vlakken. Eind juli stond ik nog een weekje als barvrouw op de ATP Challenger The Hague Open in Scheveningen en kon ik genieten van erg mooi tennis. In augustus was het weer veel trainen in Leogang (Oostenrijk) en af en toe een duik in het meer in Zell am See. Het einde van de zomer zat vol met afspraken, bootcampsessies, familie verjaardagen, meetings en trainingen. Op 1 september begon mijn studie weer en toen was officieel de ‘vakantie’ voorbij!

BJYA8204

IMG_2431

Back to normal life en het studeren moest weer worden opgepakt. Ik hoop dit jaar eveneens al mijn punten te kunnen halen maar prioriteit nummer één is echt het skiën. De afgelopen  twee weken thuis waren druk maar leuk. Op bezoek bij sponsor Appeldoorn BV en een rondje in de veegwagen, naar het kantoor van Wim Graal Makelaardij in hartje Leiden, vergaderen met Skiing 4 Gold, een kijkje achter de schermen bij de Amsterdam City Swim en tussendoor ook nog naar Amsterdam om te studeren. Ik had de eer om een kopje koffie te drinken met Fatima Moreira de Melo die vol zat met goede tips en een luisterend oor was; Super vet! Verder heb ik twee presentaties mogen geven: één voor de Leiden Road Runners Club en één voor JB1 van hockeyclub LOHC. Verschillend publiek en een net wat andere presentatie maar beide een hele goede ervaring. Dank dat ik dit voor jullie mocht doen! Maandag 19 september begon de Nationale Sportweek en als ambassadrice van het Ricardo van Rhijn Foundation mocht ik samen met Jacky Schoenaker tijdens de middagpauze met de kinderen van de basisscholen in Voorschoten sportief bezig zijn. Tof om te zien hoe blij de kinderen worden van een goed potje hockey, leuke spelletjes en salto’s op het klimrek. Natuurlijk was er ook tijd voor een handtekeningen sessie en wat foto's!

 

Afgelopen week ben ik weer naar Oostenrijk ‘verhuisd’ en bijna is het moment daar… Deze week zal in éindelijk weer gaan skiën en ik hoop dat de 10 maanden keiharde revalidatie zich zullen uitbetalen. Ik heb er alles aan gedaan en het enige wat ik nu nog kan doen is vertrouwen op mijn eigen kunnen. Spannend, maar zo fantastisch dat ik weer mag en ik zal het er van nemen!! Let’s do this! O ja, en de winterbanden zitten ook al onder de auto want ik kom voorlopig niet meer thuis :).

 

Tot snel en blijf me volgen op Social Media!

Liefs,

Floor