De zomer komt eraan!

IMG_1823

Het einde van het (school)jaar nadert, de finale is in zicht, skiseizoen 2016/2017 is officieel begonnen en de zomer staat voor de deur. Na een zonovergoten vakantie, ben ik vol frisse moed weer hard aan het trainen. Met goede testresultaten in Innsbruck, 5 maanden post operatief en de fandag in aantocht, straal ik van oor tot oor.

Na alle tentamens van het derde blok op school te hebben gemaakt, had ik een leuke afspraak bij het Ricardo van Rhijn Foundation in Leiden. De oprichters, Germain en Vahid, zijn zelf oud-studenten van het JCU en hebben samen met Ricardo deze foundation opgericht. Zij waren erg enthousiast over mijn presentatie bij de officiële opening van de nieuwe locatie van het JCU in Amsterdam dat we contact hebben gehouden. Meer hierover lees je in dit nieuwsitem.

Op 9 april stond de kick-off van Talent Centraal op het programma. Het was een onwijs leuke middag, met veel bekende (ex)-topsporters en andere talenten. Meer erover lees je in dit nieuwsitem. Een paar dagen later mocht ik  tevens, dankzij mijn oud LOOT-coördinator van het Leonardo College Anita Blangé, aanwezig zijn op het 25 jarig jubileum van Stichting LOOT in Hilversum. Een vol programma met seminars, lezingen en workshops maakte het een interessante dag. Ik heb zelf ook mijn steentje bijgedragen door mijn ervaringen die ik op mijn school heb opgedaan tijdens een workshop te delen met andere coördinatoren, trainers en afgevaardigden van het ministerie van OCW. Al met al was het een gave dag en ook nog eens tof om mijn oude docenten te zien.

Toen het nog slecht en koud weer was in NL mocht ik een weekje heerlijk genieten van de zon in Fuerteventura. Even lekker ontspannen aan zee en bij het zwembad. Dat heeft me heel erg goed gedaan en ik ben weer helemaal opgeladen voor de komende paar maanden! Bij terugkomst Koningsdag gevierd: een leuk feestje in Leiden met Armin van Buuren en mijn vriendinnen maakten het een top dag! Vrij snel daarna ben ik vertrokken naar Oostenrijk voor 2 weken fysieke trainingen. Afgelopen dinsdag had ik testen voor mijn knie in Innsbruck en die zijn super verlopen. Met slechts 0,8% verschil tussen links en rechts op maximale kracht kan ik toch wel zeggen dat ik op de goede weg zit :). Er is nog wel werk aan de winkel, maar het is fijn om te weten waar ik nu sta. Komende week zal ik ook nog de chirurg bezoeken, hij gaat mij vertellen wat er nog nodig is om ook de ski’s weer onder te kunnen gaan binden. Ik kan in ieder geval niet wachten: ook al begint de zomer nu, voor mij is sneeuw het liefste wat ik wil!

Achter de schermen wordt er verder hard gewerkt  aan de “Meet & Greet” fandag. Over 2 weken is het zover en ik heb er nu al heel veel zin in. Nu alleen nog hopen dat het weer een beetje mee zit. Ik hoop veel fans, supporters, sponsors, vrienden en familie te mogen ontvangen want ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alle ondersteuning. Het belooft een mooie middag te worden.

Komende week  ga ik nog keihard trainen in Oostenrijk om daarna weer een weekje thuis te zijn, naar school te gaan en de puntjes op de i te zetten voor de fandag. Ik hoop dat jullie allemaal genieten van het lekkere weer in Nederland en tot gauw!

We keep in touch.

Liefs,

Floor