#theburningambitiontowin

Op 7 jarige leeftijd begon ik aan mijn droom en wist ik het zeker: dit is wat ik wil!

Ik heb de ambitie om de beste van de wereld te worden, te zijn en te blijven. Ik wil mijn droom waarmaken en op de Olympische Winterspelen meedingen naar succes op een van de alpine ski onderdelen. De weg daar naartoe is lang en hoe toepasselijk; vol bergen en dalen. Ik ben er van overtuigd dat ik onder de juiste omstandigheden ver kan komen!

Na het behalen van mijn VWO diploma in juni 2014 heb ik mijn ouders gevraagd om mij te blijven steunen en helpen met het bereiken van mijn droom. Samen met mijn familie en wat mensen om ons heen hebben wij toen Stichting Skiing 4 Gold opgericht: dit was het begin van iets nieuws en iets wat zeker de top gaat bereiken. De oprichting van mijn fanclub ‘Friends, Fans & Floor’ op mijn 18e verjaardag op 11 augustus 2014 is nog steeds mijn mooiste cadeau. En daar ben ik ontzettend trots op!

De afgelopen 12 jaar heb ik met enorm veel plezier heel veel tijd in mijn sport gestoken – en ik ben super gemotiveerd om dat de komende jaren te blijven doen. Mijn focus is volledig gericht op de sport. Ik train ruim 26 weken per jaar in de sneeuw en daarnaast moet ik mijn conditie op peil houden. En dat betekent dagelijks twee tot drie uur trainen: hardlopen, fietsen, krachttraining en nog veel meer. Ik volg de studie Commerciële Economie aan de Johan Cruyff University in Amsterdam om zo het optimale uit mijn sport en studie te kunnen halen. Topsport is een "werkwoord", het is mijn leven! Ik ben dagelijks met mijn sport bezig: trainen, herstellen, presentaties houden, e-mails schrijven, sponsoren werven, je kunt het zo gek niet bedenken, het hoort er allemaal bij. Ook het risico op blessures: twee maal een gescheurde kruisband zorgde ervoor dat ik een zeer lange tijd uit de running was, maar opgeven is geen optie! Nu niet, nooit niet!

Ik zit op de op de goede weg, heb steun van supporters, sponsoren, vrienden en familie, ik heb #theburningambititontowin en daarmee ga ik goud behalen. Ik heb namelijk een droom! Jij ook?

Het zou fantastisch zijn als je mijn verhaal zoveel mogelijk deelt! Ben jij mijn volgende Supporter of Sponsor?

“Reach for the stars, you never know you might get further.”