Autohaag Zeeuw trotse sponsor van Floor

Een van de mooiste, sportiefste en beste Renaults die er is. De Renault Clio mét eigen design, ik kan niks beter wensen! Dankzij mijn fantastische sponsor Autohaag Zeeuw rijd ik in mijn eigen auto, hoe gaaf! Maar waarom doet Autohaag Zeeuw deze sponsoring?

Autohaag Zeeuw schreef onderstaande lovende woorden over mij en onze samenwerking:

“Autohaag Zeeuw is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Met moderne panden, diverse merken en vele nevenactiviteiten behoort Autohaag Zeeuw tot de top 15 van de grootste autodealers in Nederland. Autohaag Zeeuw staat van oudsher bekend als een Renault organisatie en is met 8 filialen van dit merk goed vertegenwoordigd in Zuid Holland. Naast het merk Renault voert Autohaag Zeeuw in hetzelfde gebied de merken Dacia, in 6 vestigingen het merk Kia en in 4 vestigingen het merk Ford. Hiermee biedt Autohaag Zeeuw een assortiment en diversiteit aan haar klanten die ongekend is. Autohaag Zeeuw is een betrokken en ambitieus bedrijf. Wij voelen ons op vele gebieden betrokken bij de maatschappij en één van die gebieden is sport. Om die reden sponsoren en steunen wij Floor graag in het verwezenlijken van haar grote droom. Discipline, gedrevenheid, ambitie, perfectie en doorzettingsvermogen is wat Floor kenmerkt. Zeker na de teleurstelling van de blessure aan haar knie, zie je dat dit geen loze woorden zijn. Floor pakt de uitdaging om volledig te revalideren met beide handen en gaat er keihard, vol enthousiasme en vechtlust tegenaan. Dat onderscheid Floor van vele andere sporters. Wij hebben het volste vertrouwen in Floor!

Door het sponsoren van de Renault Clio waar Floor in rijdt kan zij vele malen efficiënter reizen waardoor haar (trainings-)programma nog optimaler ingevuld kan worden. Wij zijn trots dat wij zo’n talent als Floor kunnen en mogen sponsoren. De nieuwe Renault Clio is een oogverblindend mooie auto. De Clio heeft een expressief front en de sportief vormgegeven achterzijde kentekenen deze auto. De Renault Clio past dus perfect bij Floor. Daarnaast streeft Autohaag Zeeuw net zoals Floor altijd naar perfectie. Wat onze betreft is deze samenwerking een perfecte match.  Wij wensen Floor heel veel succes in haar sportcarrière!”

www.autohaagzeeuw.nl/renault 

www.facebook.com/autohaag.zeeuw.renault 

Ik ben Autohaag Zeeuw heel dankbaar voor de sponsoring die zij mij bieden. Ik heb heel veel plezier van de auto en ben volledig onafhankelijk wat mij optimale trainingsmogelijkheden biedt. Men zegt altijd: een topsporter heeft weinig tijd.. Nou dat is zeker zo! Met de auto die Autohaag Zeeuw mij ter beschikking stelt kan ik, de tijd die ik heb, perfect indelen en kan ik de dingen doen die ik moet doen. Met het mooie design op de auto ben ik niet te missen, én dat is natuurlijk goed voor de publiciteit. Ook brengt de Clio mij altijd overal veilig naartoe, dit keer weer naar Oostenrijk; dat is toch een lekker gevoel voor de mensen van het thuisfront ;).  

Autohaag Zeeuw bedankt, ik kijk uit naar onze verdere samenwerking in de toekomst!